Søk

9. klasse-elever vant 1. plassen i regionsfinalen i Innovasjonscamp, der Grande Trevare AS var reell oppdragsgiver.

Klassen imponerte med sitt Digitale klasserom med sin padpult og sitt lærerstyrte egendefinerte klasserom.

Elevene fra Åndalsnes vant først den kommunale konkurransen hvor det var 24 grupper fra ungdomsskolene i kommunen. Så gikk de videre til regionsfinalen i Molde hvor det var vinnerne fra de ulike kommunene som deltok. Her vant de også.

I fremtidens klasserom var det stemmestyring, papirløst og pulter som kunne heves og senkes ned i gulvet og dataskjerm i bordet,  der man kunne logge seg inn til leksene. Innlogging skjer forøvrig ved bruk av et fingeravtrykk under pulten.

Grande i Innfjorden var en av hele 24 bedrifter i Rauma som bidro i Innovasjonscampen i år. Det er skolene som arrangerer campen, med støtte fra næringslaget i kommunene.

Daglig leder Torbjørn Hjelden i Grande er både stolt og glad over at Åndalsnes-elevene vant med en ide for Grande. Han mener dette har større betydning enn man kan tenke seg. - Det ene er ideen, men dettte er viktig også i historeifortelling om Grande sier han.

Grande har vært med i Innovasjonscampen de siste årene, og Torbjørn Hjelden mener det er viktig for rekruttering til bransjen og til til selskapet.

Elevene hadde håp om tredje plass, men gikk altså helt til topps. Gratulerer til de flinke elevene!

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no. Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til organisasjonsnummer 954 980 286.