Søk

buildingSMART Norge-konferansen blir ny og annerledes i 2018 - 17.-18. april

Hvordan lykkes med digitalisering? Hva gjør bransjene og aktørene som lykkes med digitalisering? Hva kan vi læres av andres feil og suksesshistorier? - er noen av temaene som tas opp

Det er et veldig fyldig og bra program i løpet av to dager i neste uke 17.-18. april, og det er satt av en egen sesjon med spesiell interesse for våre medlemmer .
 

BIM brukt i produktsøk, varehandel og logistikk

Det siste året har det skjedd en stor utvikling og vært mange initiativer innenfor produktsøk, varehandel og logistikk. Eksempler på dette er: BNL sitt frikjøp av data fra coBuilder og Norsk Byggtjeneste; Virkes lansering av NeB Supply-standarder for elektronisk handel av byggevarer og CEN/TC 442s tilrettelegging av standardiserte strukturer for utveksling av produktinformasjon. Sentralt i alt dette arbeidet står buildingSMARTs standarder.

 

For å belyse hele den kronglete forsyningskjeden - og hva som kan gjøre den enklere og langt mer håndterbar - i en stadig mer digital hverdag, vil vi i løpet av snaut nitti minutter gjennomføre intet mindre enn ti Pecha Kucha-foredrag. Hvert på maksimalt 6 minutter og 40 sekunder.

 

Dette gjør vi for å slippe mange talere og vinklinger til, pløye oss effektivt gjennom HELE den kronglete forsyningskjeden.

 

Se hele programmet og meld deg på konferansen NÅ: https://buildingsmart.no/bSNK18

 

Med vennlig hilsen – Kind Regards

Anstein Skinnarland
Daglig Leder - Managing Director

buildingSMART Norge

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no. Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til organisasjonsnummer 954 980 286.