Søk

Digitalisering i praksis - viktig medlemsmøte 27. september for alle medlemsbedriftene i Norsk Trevare. Meld deg på idag!

CoBuilder med sine eksperter skal forsøke å gi svar på hvordan næringen skal møte utfordringene for å få en samkjørt fremtid.

Du har sikkert fått med deg BNLs digitale veikart som selvfølgelig er veldig viktig for oss alle som er med i dette felleskapet.

MELD DEG PÅ HER

For å få til en samkjørt fremtid, må det etableres en digital plattform som alle i byggenæringen skal kunne bruke. 

Digitalisering vil foregå igjennom maskinlesbare data innenfor miljø, innkjøp,kalkulasjon, tekniske krav etc.


BNL signerte mandag en avtale med CoBuilder og NOBB om frikjøp av innhold av digital ordbok, for å kunne etablere en felles plattform som byggebransjen skal benytte seg av i fremtiden.

Les mer om dette her http://www.bygg.no/article/1319142

En felles dataordbok for varer og produkter er helt nødvendig verktøy for oss som er leverandører til byggenæringen, og nå er det endelig klart!

Vi i Norsk Trevare har bidratt aktivt i denne prosessen og selvfølgelig ivaretatt våre medlemmers interesser på beste måte. Nå intensiverer vi arbeidet ved å bl.a. få basiskontraktene på plass og felles standarder for våre medlemmer.  

Vi inviterer derfor til et viktig heldagsmøte 27. september (kl. 1000-1630) på Gardermoen, hvor CoBuilder med sine eksperter vil forklare oss hva dette handler om.

Her vil dere bli oppdatert og få førstehånds informasjon om hva digitalisering vil bety for din bedrift i praksis og hvordan legge løpet videre for å kunne utnytte mulighetene digitalisering gir.

Tenk hvem du mener bør bli med fra din bedrift og sette av datoen i kalenderen! Vi sender ut mer info om digitalisering i praksis med program og påmelding etterhvert.

Les om den digitale revolusjonen her http://www.bygg.no/article/1319142

MELD DEG PÅ HER

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no