Søk

EGE dører ble hedret og tildelt diplom av NHO-sjefen, Kristin Skogen Lund, for å ta inn de som har falt utenfor arbeidslivet.

Bedriften ble på Solamøtet 2017 hedret og tildelt diplom for å være bedrift nummer 1000 som inngår en Ringer i Vannet-avtale med Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO).

Produksjonssjef Asbjørn Ege, styreleder Erik Ålgård og daglig leder Bo Søndergaard ved EGEDØR mottok diplomet på vegne av bedriften.  
– Det føles flott å få en heder som dette, men det som betyr mest for oss, er å gi alle de som står utenfor arbeidslivet en mulighet, sier Asbjørn Ege.

Bedriften, som har 14 ansatte, ansatte før jul én person gjennom Ringer i Vannet-prosjektet. I tillegg er én person inne i bedriften på praksistrening.

Folk uten jobb får en ny mulighet 

Ringer i Vannet hjelper NHOs medlemsbedrifter med rekruttering av arbeidskraft.
– Vi kartlegger bedriftenes behov og finner kostnadsfritt riktig person til jobben. Folk som har falt utenfor arbeidslivet får dermed en viktig mulighet til å komme seg i lønnet arbeid. Resultatet er en god jobbmatch mellom arbeidssøkerne og arbeidsgiverne, sier prosjektleder Paal Haavorsen i Ringer i Vannet. 

Norsk Trevare gratulerer med den velfortjente prisen.

Les hele saken fra NHO her

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no