Søk

EGE satser på å vinne nye markeder

Dørfabrikken håper å nå nye kunder utenfor Rogaland

Den tradisjonsrike dørfabrikken Egedør AS på Tengsareid som nå bare kaller seg EGE, introduserte fredag ny graisk profil og nye nettsider. Samtidig satser de på å vinne nye markeder for  de skreddersydde dørene som produseres på trevarefabrikken i Tengsareid.

Optimisme
De siste årene har en bevisst satsing på dører til arkitekter, byggefirma og private med ønsker om en spesiell dør, gitt eierne ny tro på virksomheten.

-"I en trebransje hvor lokale produsenter konkurrerer med importerte produkter fra land med lavere kostnader, har Ege spisset sin produksjon og fokus inn mot "skreddersøm" og spesialtilpassede dører av høy kvalitet. Vi tror forbrukerne er opptatt av lokalprodusert håndverk og ikke minst muligheten til å kunne få akkurat den døren de vil ha", sier Sissel Tonstad i en pressemelding fra selskapet. Hun er nyansatt med ansvar for salg og markedsføring.

Ege har 10 ansatte ved dørfabrikken på Tengsareid.

Historie
I dag er det investoren Gabriel Ålgård og familien som kontrollerer den tradisjonsrike fabrikken i Eigersund. Den ble etablert av Asbjørn Ege i 1947 og oppelvede en sterk vekst for noen ti-år siden.
Den ble siden solgt til NorDan-konsernet og senere etablerte familien Ege en ny virksomhet på Tengesareid.

 

RMH
 

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no