Søk

Få din bedrift på Facebook!

Ønsker du å promotere din bedrift i nye og spennende kundegrupper, er Facebook riktig kanal å bruke

Er du synlig og åpen for sosiale medier, eller lukker du øynene og håper det går over?

Sosiale medier er på godt og vondt blitt en uunngåelig og viktig del av vår hverdag.

I løpet av kort tid vil vi i NorskTrevare initiere vår satsing "Norsk Trevare 2020", hvor synlighet blir det viktigste elementet.

Synlighet
Vi skal bruke ganske mye ressurser til å bli mer synlig og tilgjengelig og defor er det viktig at våre kunder/samarbeidspartnere skal kunne finne oss på en enkel måte. Derfor bør absolutt alle våre medlemmer ha en egen hjemmeside, men også være til stede der kundene er - nemlig på sosiale medier.

Et bilde på nettsiden eller Facebook sier mer enn tusen ord, der også kontaktinformasjon må finnes på siden.

Facebook
Vi starter med det som «alle» bruker nemlig Facebook. Dette er enkelt å ta i bruk og her har vi forsøkt å skrive noe om hvorfor og hvordan dette kan gjøres. LYKKE TIL!

Ønsker du å promotere din bedrift i nye og spennende kundegrupper er Facebook riktig kanal å bruke. Det er enkelt å ta i bruk en bedriftsside på Facebook, men du skal også helst bruke noen minutter daglig for å engasjere dine følgere og vise frem en levende profil! Har du en eller flere ungdommer som kan hjelpe deg med oppdateringer etc er dette den beste måte å lykkes på!

Antall «likes» og «følgere» vil vise hvor bra din Facebook side er. Klarer du i tillegg å engasjere dine følgere i dialog med kommentarer etc lykkes du enda bedre med å skape interesse rundt din bedrift.

Her er noen enkle grep til å laste ned, for å lykkes med din egen Facebook bedrifts side.

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no