Søk

Gratulerer Södra Interiør! - Kåret til årets beste på elektronisk informasjon

På Bygg Reis Deg ble de Årets NOBBer 2015 under Norsk Byggtjenestes NOBB-konferanse torsdag.

Fra Byggeindustrien, Frode Aga, Publisert: 15.10.2015

I hard konkurranse med de tre andre nominerte, Monier, Sika Norge avd. Casco og Icopal, gikk Södra Interiör av med prisen og tittelen Årets NOBBer 2015.

- Årets prisvinner bruker NOBB som et viktig ledd i sin kunderelasjon og viser evne og vilje til å oppfylle markedets krav til korrekt vareinformasjon. Vinneren bruker NOBB-kontrakt og har god dekning på bilder og dokumentasjon, heter det i juryens begrunnelse.

- Dette er en pris som virkelig betyr noe for det forretningsmessige i det daglige, sa Karlsen og la til at det er et NOBB-kvalitetsforum med representanter fra de store byggevarekjedene i Norge som har valgt ut de beste leverandørene av elektronisk informasjon.

.

 

 

 

 

 

Logistikkplanlegger Mette Wathne i Södra Interiör fikk prisen overrakt av styreleder i Norsk Byggtjeneste og administrerende direktør i Glava, Jon Karlsen. (Foto: Frode Aga, Byggeindustrien).

Stolt prisvinner
Prisvinneren selv var svært stolt over å ha mottatt prisen. - Vi legger  veldig mye arbeid ned i NOBB, og vi har stor nytte av systemet. Det forenkler kontakten med kundene, og det å få en slik anerkjennelse for den innsatsen vi har lagt ned, betyr naturligvis enormt mye. Det gir skikkelig gnist til å fortsette på det som er et viktig arbeid, sier Mette Wathne.


Interiørtre
Södras enhet innen interiørtre produserer lister, paneler, gulv, hobbyplater og andre trebaserte innredningsprodukter.

Produktene leveres via byggevarehandelen til privatpersoner og byggeindustrien hovedsaklig i Norge, Sverige og Danmark, men også til markeder som Tyskland, England, Irland, Sør-Korea og Japan.

En annen stor kundegruppe er treindustrien med blant annet husfabrikker, dør- og vindusprodusenter, innredningsprodusenter samt møbel- og snekkerfabrikker.

                              

Hva er NOBB?
Norsk byggevarebase (NOBB) er en database til bruk for alle som er involvert i en byggeprosess. NOBB speiler byggevarehandelens totale produktsortiment, og her finnes informasjon om samtlige byggevarer som omsettes gjennom byggevarehandelen i Norge. Norsk Byggtjeneste kvalitetssikrer og godkjenner dataene før de distribueres til næringen.

 

RMH

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no