Søk

Hagen AS Stryntrappa vant prisen Årets leverandør på Idehus sitt årsmøte i Trondheim

- Det er en leverandør som har trappet opp sin satsing mot Idéhuskjeden og som kan vise til en meget bra økning, lød det fra prisutdelerne.

Blant mange gode leverandører, var det for juryen ikke enkelt å kåre en vinner, men prisen Årets leverandør gikk til Hagen AS, Stryntrappa. Pål Erik Larsen mottok prisen på vegne av bedriften.

Alex Rosén var konferansier på festmiddagen hvor det også var overrekkelse av de tradisjonelle kjedeprisene. Hver prisvinner mottok et grafisk trykk av Håkon Bleken, samt diplom og blomster. Prisene ble overrakt av kjedeleder Pål By og teknisk leder Ole Martin Østby.

Årsmøtet, som ble arrangert på «hjemmebane» i Trondheim på hotell Scandic Nidelven, inkluderte både foredrag og et faglig kurs med oppdatering på endringer i «Bustandoppføringslova», samt en minimesse med rekordmange 27 utstillere.

Vi gratulerer Hagen AS med vel fortjent pris.

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no. Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til organisasjonsnummer 954 980 286.