Søk

Natre får ny leder

Frode Killi trer inn i stillingen som administrerende direktør 1. juli.

Killi er i dag fabrikkdirektør i Natre Vinduer og har lang erfaring fra norsk vindusindustri, bl.a. som produksjonsdirektør i Nordan AS. Han vil sammen med resten av ledelsen og de ansatte i Natre videreføre Natres positive utvikling med fokus på optimering av den samlede verdikjede og markedsposisjon.

- Jeg tiltrer i stilling som administrerende direktør i Natre Vinduer med stor ydmykhet, men med stort pågangsmot og med tro på fremtiden. Natre Vinduer er et selskap i vekst og det er gjort en god jobb de senere årene for å bygge en levedyktig plattform i et konkurranseutsatt marked. Jeg er takknemlig for tilliten til å utvikle selskapet videre sammen med øvrig ledergruppe, sier Frode Henning Killi.

Killi erstatter dermed Trond Fidje som har valgt å takke ja til nye utfordringer utenfor Natre Vinduer AS.

- Styret vil benytte anledningen til å takke Trond for hans betydelige innsats og bidrag til Natres vekst og styrkede markedsposisjon i de siste 5 år, skriver de i en melding. Trond Fidje trer for øvrig ved fratredelse inn som styremedlem i Natre Vinduer AS.

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no