Søk

Nordic Dørfabrikk AS fusjonerer med LG Quick Lager

Begge bedriftene har felles eiere som gjennom fusjonen forener krefter og skaper Nordic Door AS.

Nordic Dørfabrikk AS er blant Norges største dørprodusenter, og utvikler, produserer og selger klassifiserte dører til prosjektmarkedet i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet som har hovedkontor i Lyngdal, har 125 ansatte og en omsetning på 205 millioner kroner i 2016.

LG Quick Lager AS distribuerer dører og vinduer gjennom norsk byggevarehandel. Selskapet er lokalisert i Kristiansand, har 14 ansatte og en omsetning på 60 millioner kroner i 2016.

Sammenslåingen er markedsmessig begrunnet, og det planlegges betydelige investeringer i de nærmeste årene for å realisere visjonen om å være den beste dørleverandøren i markedet.

Gjennom fusjonen vil Nordic Door kunne tilby et av markedets største produktporteføljer, og dette kombinert med høy produktkompetanse, personlig service og fleksibilitet medfører at Nordic Door AS vil fremstå som en attraktiv totalleverandør.

Visjonen er ikke å være størst, skriver selskapet i en pressemelding, men å være den beste dørleverandøren, og fusjonen er et viktig grep for å realisere denne tøffe ambisjonen. Fusjonen beregnes gjennomført i løpet av september måned, og lederen for det fusjonerte selskapet blir Roy E. Reme, som i dag er daglig leder i Nordic Dørfabrikk AS.

Last ned pressemeldingen her

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no