Søk

Norsk Trevare blir til Norske Trevarer med ny logo og profil

og snart kommer ny bransjeportal!

Norsk Trevare skifter i disse dager navn til Norske Trevarer. Men det er ikke bare navnet som endres, foreningen har i tillegg fått ny logo og en helt ny profil.

Vår nye logo skal være både fanebærer og symbol og samtidig et kvalitetsstempel som kan være en garanti for det vi som bransje samlet står for.

Med løvehodet ønsker vi å stikke oss litt frem - å være litt bolde.
Og årringene symboliserer:

Ihuga - med omtenksomhet for våre medarbeidere og vårt fag
Rotekte - som en del av vår kultur og histore
Bergtatt - i en slags begeistring for våre produkter og kundeopplevelse

Nå er vi i gang med neste trinn; oppbyggingen av helt nye hjemmesider.  Dette blir en «Bransjeportal» for både medlemmer og eksterne kontakter, som f.eks. politikere, arkitekter, byggherrer, privatkunder, arbeidssøkende, kort sagt alle som ønsker å bli bedre kjent med bransjen vår.

Arbeidet med den nye portalen er kommet godt på vei og deler av den begynner å ta form. Så langt ser det veldig lovende ut.

Vi beregner at publiseringen vil skje i januar/februar 2019. Bransjeportalen blir et av temaene på Trevaredagene.

Vi gleder oss til her å presentere den nye løsningen og hvilke muligheter den vil skape, både for bransjen og hvert enkelt medlem.

Trevaredagene arrangeres 30. – 31. januar 2019 på Scandic Oslo Airport Hotel, Gardermoen.

Invitasjonen sendes ut senere. Kryss av for datoene allerede nå.

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no. Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til organisasjonsnummer 954 980 286.