Søk

Ny leder i Inwido, skriver Bygg.no

Philip Isell Lind af Hageby er ansatt som ny toppsjef for Inwidos norske virksomhet etter Espen Hoff.

Bygg.no 15.03.15

Philip Isell Lind af Hageby har målet klart for øyet.

- Inwido skal vokse og bli en betydelig utfordrer i det norske vindus- og dørmarkedet, heter det i en melding fra selskapet.

– Det er viktig å vokse på en måte som er til det beste for bransjen. Våre kunder skal oppleve at de har en solid, serviceorientert og profesjonell samarbeidspartner i Inwido, og vårt mål er å bli Norges mest kundeorienterte leverandør i vindu- og dørbransjen med en genuin forståelse for kundenes virkelige behov. I vår bransje er dette er utvilsomt oppskriften for å lykkes, sier Philip Isell Lind af Hageby.

Dette innebærer blant annet en satsing innen webshop for forhandler. De har i år lansert alle sine brands, Lyssand, Frekhaug og Diplomat, på samme plattform.

-  Vi ønsker at våre systemer skal gjøre hverdagen enklere for våre kunder, og den nye Inwido Webshop er jeg overbevist om er et godt eksempel, forteller Isell Lind af Hageby.

Han forteller at det også er mye nytt i vente.

– Vi vil bidra til at interesse og fokus rettes mot flere områder enn bare pris, sier Isell Lind af Hageby som mener at det er leverandørenes jobb å fortelle om alle valgmuligheter og løsninger som finnes og hvordan disse kan oversettes til tilleggsverdier for kundens og forbrukerens hverdag.

– Her vil vi være en pådriver på alle områder, lover han.  

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no