Søk

Ny medlemsfordel - Ultralyddiagnostikk

Forebygg og oppdag eventuell sykdom på et tidlig tidspunkt

Norske Trevarer har inngått en avtale for våre medlemsbedrifter med Austad Diagnostikk om systematisk helsesjekk for evt. å oppdage sykdommer.

Austad Diagnostikk tilbyr ultralyd i Oslo, BergenUlsteinvik, Stavanger, Trondheim og i Førde utført av Tor Austad og andre spesialister med svært god erfaring innen ultralyddiagnostikk.
http://austaddiagnostikk.no/diagnostisk-ultralyd/

I nærmere 20 år har Austad Diagnostikk tilbudt helsesjekk med ultralyd. Denne helsesjekken er en omfattende og systematisk undersøkelse av en rekke organer som gjøres for å oppdage eventuell sykdom som kreft og åreforkalkninger på et tidlig tidspunkt.

Røntgenlege Tor Austad ble spesialist i radiologi i 1983. Med over 30 000 timer ultralyd-diagnostikk bak seg, er han blant Norges mest erfarne.

Foruten å diagnostisere «kuler og hevelser», er ultralyd velegnet for undersøkelser av en rekke organer. Ingen annen metode gir så mange helseopplysninger på en så rimelig, enkel og smertefri måte og helt uten skadelig stråling, som ultralyd.

Med bedriftsavtale hos Austad Diagnostikk, kan dere forvente 10% rabatt på undersøkelsene gjort i bedriften. Det er også mulig å inngå avtale for undersøkelse hvert eller annethvert år.

Dersom det er snakk om en større bedrift, og enighet om større avtale, er det også mulighet for enighet om enda bedre avtale.

For å få 10% avslag på ordinær pris, må dere henvise til Norske Trevarer og ha bevis for hvor dere jobber, slik at de kan finne denne informasjonen, om nødvendig.

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no. Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til organisasjonsnummer 954 980 286.