Søk

Nyhet:Fargekurs i Trevareskolen

Valget av farger er viktig for å skape helhet, harmoni og kontraster. Hvitt er jo ganske trygt, men har du et ønske om å gi kundene gode fargeråd utover dette? Eller har du noen gang stusset over arkitektens fargebestilling?

Vi har fått tak i Therese fra NCS Color Center som holder kurs i fargelære; hvordan fargene er bygd opp, hvilke som passer sammen, hvordan gi råd til kunder om farger osv.

Valget av farger er viktig for å skape helhet, harmoni og kontraster. Hvitt er jo ganske trygt, men har du et ønske om å gi kundene gode fargeråd utover dette?

Denne gangen setter vi opp et eget kurs som de som jobber innen trevare. Har du noen gang vært i en situasjon der kunden har spurt deg om fargevalg? Eller har du noen gang stusset over bestillerens angivelse av farge, og tenkt at dette hadde vært nyttig å kunne mer om? Da tror vi dette kurset kan være nyttig for deg!

Kan dette være av interesse for deg/noen hos dere?

Les mer og meld deg på her

 

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no