Søk

Østfold Trevareforening bygger nettverk

Østfoldforeningen har godt samarbeid med lærerne på Greåker vg skole.

I går inviterte Østfold Trevareforening alle lærerne på Bygg og Anlegg fra Greåker vg. skole til omvisning og julemiddag.

Før møtet fikk lærerne med rektor i spissen en omvisning på Engelsviken Snekkerverksted, som er en typisk trevarefabrikk som lager alt fra båtinnredning til interiør til privatpersoner, og som har en en unik beliggenhet helt ytterst på bryggekanten. Dette er et ledd i arbeidet med å forsøke å få etablert et skoletilbud for vår utdanning på VG2-nivå på Greåker og å få viste frem en typisk trevarebedrift i lokalmiljøet og å bli kjent med hverandre.

Julemiddagen på den lokale restauranten, ble fortært sammen med trevarebedriftene i Østfold, og her ble det knyttet nye bekjentskaper og nettverk. 44 personer var til stede og gjorde ettermiddagen og kvelden til en flott samling.

Jan Larsen i Treringen og Ivar H. Hansen holdt en orientering om medlemsbedriftene i Østfold for lærerne, på et internt møte på skolen en uke i forkant av møtet, bla. a. for å få lærerne til å forstå at bransjen ønsker seg rekruttering av unge fagarbeidere.

   

 

 

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no