Søk

Svenske Inwido vil bygge opp fabrikkproduksjonen sin i Meland i Hordaland

Inwidos vindusfabrikk i Meland vil i løpet av det neste året utvide staben med om lag 50 prosent. Det vil si at fabrikken må ansette mellom 15 og 20 nye ansatte.

Publisert: Bygg.no 18.05.2016 15:27.

Les også: Philip Isell Lind af Hageby ny adm. dir. i Inwido

– Denne fabrikken er nå en av de mest effektive i vårt system for produksjon av denne type av vinduer. Derfor velger vi å satse i Meland når vi går i gang med produksjon av våre nye vindustyper, forteller direktør Philip Isell Lind Af Hageby i Inwido Norge til Bergens Tidende.


– Vi har svært dyktige folk som leverer en effektivitet som er blant de beste i konsernet for denne typen vinduer. Derfor har vi valgt å satse tungt på investeringer for å utvide kapasiteten, fortsetter direktøren.


I løpet av høsten skal to nye vinduer leveres av fabrikken i Meland. Den ene typen er et rimelig vindu for prosjekt- og rehabiliteringsmarkedet. Det andre er et avansert vindu som skal tilfredsstille nye krav til energieffektivitet. Med mer moderne maskiner vil produksjonen kunne gå enda raskere enn før, heter det i artikkelen.

– Går det som planlagt, vil vi kunne starte leveranser av begge vindustypene i løpet av året, forklarer Philip Isell Lind Af Hageby.

 

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no