Søk

Travel høst for Ungdomsgruppa

som reiser på kryss og tvers i vårt ganske land

Den aktive Ungdomsgruppa i Norske Trevarer som består av 3 gutter og 3 jenter, skal reise på kryss og tvers i landet i løpet av denne høsten.

Det er mange Yrkesmesser som går av stabelen og de flotte ungdommene stiller opp sammen med Opplæringskontorene. Dette er en del av satsingsområdet i Norske Trevarer 2022,  Rekruttering og opplæring.

En av ungdommene, Josefine-Marie, har kommer med forslag til ny blirsnekker.no portal og samarbeider med webutvikler om nye nettsider der ungdommen kan legge ut feks. bilder, videosnutter, smått og stort fra arbeidsplassne sine og annet som opptar ungdom.

Her er reiseruta:

16. og 17. oktober drar Milda og Josefine-Marie til Yrkeslabyrinten i Grieghallen i Bergen.

17. og 18. oktober drar Daniel og Svein-Bjarte til Gimlehallen i Kristiansand og Sam Eydes vg. skole i Arendal.

18. oktober drar Milda og Lise til YOU-messe i Oppland på Vinstra vg skole.

22. oktober drar Josefine-Marie til Yrkesmesse på Støren i Trøndelag.

23.-25. oktober er det YrkesNM på Hellerudsletta utenfor Oslo og der vil Milda, Daniel og Vebjørn dele et messeområde sammen med Oslo Snekkermersterlaug.

1. november er det Rogland Bygg Camp der Lise, Josefine-Marie og Svein-Bjarte deltar.

I november er det også Utdanningsmesse på Elverum der Vebjørn og Josefine-Marie vil stå på stand.


En stor takk først og fremst til de velvillige ungdommene, men også til deres overordnede som stiller ungdommene til disposisjon de dagene de er på turne.

 

 

 

 

 

 

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no. Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til organisasjonsnummer 954 980 286.