Søk

Trenger du ny nettside? Idium trekker en heldig vinner!

Digital markedsføring har blitt nødvendig for alle bedrifter i alle bransjer. Har du ennå ikke satt foten din i den digitale sfæren, er det beste stedet å starte med en egen nettside.

Trenger du en ny nettside? - Vi trekker en heldig vinner!

Vi har vel alle gjort det. Hatt et problem som skal løses, en jobb som må gjøres og gjort noen raske søk i en søkemotor for å sondere terrenget etter hvordan det kan løses og hvem som eventuelt kan gjøre det. Og forresten; hvor holder de til, hva leverer de av tjenester, hvordan er prisnivået, hva er tilbakemeldingene de har fått og hvordan kommer man i kontakt med dem?

Dine potensielle kunder er ikke et unntak. Og unnskyldningen om at du bare er en snekker som såvidt kan bruke Facebook, den kommer du ikke så langt med lenger. For det å få på plass en ny nettside trenger ikke være en tidkrevende og utfordrende prosess.Her er et minimum av vi anbefaler at du har på din nettside:

- Kontaktinformasjon

- Dine tjenester

- Dine USPer (Unique Selling Points) - hvorfor kunden skal velge deg over konkurrentene

- Logoen til Norsk Trevare - som viser at du er medlem av en seriøs bransjeorganisasjon

 

Nå har du mulighet til å få en splitter ny nettside, helt gratis!

Det eneste du trenger å gjøre for å delta, er å svare og fylle ut skjemaet på denne siden (https://www.idium.no/norsk-trevare/) og begrunne hvorfor nettopp din bedrift fortjener å vinne en ny nettside.

Premien: Du kan vinne en ny nettside basert på en ferdig og optimalisert mal i verktøyet Editap. Du får gratis oppsett og overføring av innhold dersom du allerede har en nettside. Premien inkluderer også gratis support og drift i ett år.

Premien er levert av Idium AS.

Hvorfor velge Idiums nettsideløsning Editap:

 

  • Idium lager nettsiden for deg

  • Du får kostnadsfri support på telefon og e-post

  • Du kan selv redigere nettsiden på mobil, nettbrett eller pc

  • Tilrettelagt for søkemotoroptimalisering

  • Nettsiden er responsiv og mobiltilpasset

 

- Kjapt og enkelt!

Eik Trapp AS har allerede fått seg en nettside fra Idium og har følgende å si:

- Prosessen med å få en ny nettside har vært veldig strukturert og ryddig. Vi valgte å bruke en ferdig mal som vi gjorde noen tilpasninger på, og dette var en fin kombinasjon som passet for oss som kunde. I tillegg er det veldig fint å bare forholde seg til sin egen rådgiver, som kunde, men også under selve prosjektet. Vi har også fått tilbakemelding fra kundene våre om at det er lett å finne fram til produktene på siden vår, forteller Hege Kallerud.

Det er kjapt og enkelt å komme i kontakt med noen med en gang vi trengte hjelp, og vår kontaktperson er alltid raskt på pletten. Ting har blitt løst på timen, så servicen har vært helt ypperlig, avslutter hun.

 

Markedsansvarlig Hege Kallerud, Eik Trapp AS

 

Visste du at alle medlemmer får 25 % rabatt?

Design (engangskostnad): 6990,-

Drift og support:  375,-/mnd

Idium har vært Norsk Trevares samarbeidspartner i flere år.

For mer informasjon og bestilling kontakt Heidi Hansen-Dahl på 415 44 953 eller heidi.hansen-dahl@idium.no.

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no