Søk

KS online - et kvalitetssystem som passer for din bedrift!

Ny medlemsavtale, utviklet av og for bransjen!

Vi har gjennom vinteren utviklet et kvalitetssystem – KS online som passer for alle typer bedrifter som gir en enkel men full oversikt over bedriften til enhver tid. Systemet er web-basert, raskt å ta i bruk, og svært enkelt å bruke, både på telefon, IPad og PC. Systemet inneholder bla det du trenger av lovpålagt HMS dokumentasjon.

Flere av våre medlemsbedrifter møter krav om å ha et kvalitetssystem fra både entreprenører og det offentlige. De bedriftene som har krav om CE merkede produkter må også ha et kvalitetssystem. Dette gjelder pr. i dag for vindu- og ytterdørprodusenter.

Vi har inngått et samarbeid med Profsys AS, som har utviklet programvaren KS online. Et system som både Nelfo og Byggmesterforbundet bruker i dag. Vi ser en stor nytteverdi i å bruke det samme systemet som andre bransjer bruker, som gir unike muligheter til samhandling mellom de ulike aktørene i verdikjeden. Dette innebærer bl.a. at byggmester, trappeprodusent, møbelsnekker osv. kan få tilgang til de samme dokumentene i et gitt prosjekt.

Du kan teste systemet gratis i noen uker her. Registrer bedriften og du får tilsendt et passord.

Ønsker du mer informasjon om kvalitetssystemet, hjelp til å komme i gang eller en demonstrasjon på bedriften, ta kontakt med Tone H. Ruud, tlf. 23087614 eller e-post tone@norsktrevare.no.

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no