Søk

Henriksen Snekkeri ble utnevnt til årets trevarebedrift.

Under landsmøtet til Norsk Trevare i Alta ble Henriksen Snekkeri tildelt Det Gylne Sagblad.

Årets hedersbedrift

Det Gylne Sagblad deles hvert år ut til en bedrift som har utmerket seg og vært til inspirasjon for hele bransjen. En fagjury plukker ut fem nominerte bedrifter etter innsendte forslag.  Juryformann Kari Wilsgård i Norsk Trevare kan fortelle at det kom inn svært mange gode forslag, og at juryen hadde en tøff jobb i år. Til stor glede for juryen var det i år foreslått flere mindre bedrifter som gjerne ikke har de samme mulighetene til å synliggjøre seg som større konsern. 

Les om de nominerte bedriftene her

Bedriften stemmes deretter frem av bransjens egne bedrifter. Ettersom både kolleger og konkurrenter er de som stemmer, henger prisen svært høyt, og betyr  mye for den som vinner Sagbladet. 

 

Juryens begrunnelse: 

Henriksen Snekkeri  AS er en fremoverlent bedrift med klare mål om hvordan de skal vokse. Deres innovasjonsevne er til inspirasjon for hele bransjen. De produserer og leverer skreddersydde innredninger og interiørelementer til alle typer prosjekter og i alle typer materialer. De satser på kvalitet og håndverk.

Henriksen Snekkeri AS har klart en snuoperasjon av de sjeldne.Ved å få inn ny ledelse i bedriften i 2011, økte de omsetningen fra 6,6 til 15,4 mill i løpet av 3 år, og kunne vise til et solid driftsresultat i 2013. Ved å omprofilere seg, utmerket de seg blant annet som årets sørlandsbedrift i 2013. Med frisk logo, nye hjemmesider, nyhetsbrev og høy aktivitet ute hos bedriftene og i sosiale medier, er de en bedrift som blir lagt merke til. De har også klare mål om å være hovedleverandør fremfor underleverandør. 

Med industridesignere på laget, har Henriksen Snekkeri et stort fokus på produktutvikling og design, og bistår arkitektene med utvikle nye, lekre og funksjonelle løsninger. Henriksen Snekkeri satser aktivt på ungdommer og lærlinger og har nær kontakt med skoler i nærmiljøet for å sikre rekruttering til bransjen. De er involvert i flere grensesprengende prosjekter på tvers av bransjer, blant annet har de et årlig samarbeid med Design og Arkitekthøyskolen i Oslo.

Les om tidligere vinnere her

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no. Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til organisasjonsnummer 954 980 286.