Søk

Fantastisk og forrykende natur og kultur under helgens landsmøte i Rogaland

Norsk Trevare holdt landsmøte i Sandnes i helgen, og en dyktig festkomite fra Rogaland hadde lagt vekt på å vise frem en del av fylket som vanligvis ikke får størst fokus. Det er vi veldig glade for! Sokndal viste seg fra sin beste side!

  (Flere bilder på fb.com/trevare)

Rogaland - Sentrum i verden
Hallvard Ween, regiondirektør i NHO ønsket velkommen til Rogaland og fortale med sterk innlevelse om hvordan rogalendingenes verdenssyn hadde endret seg over tid. For å illustrere dette, hadde han et verdenskart som ikke levnet noen tvil om hvor sentrum lå! Landsmøtet i Rogaland samlet hele 216 deltakere fra hele landet.

 

 

 

Etter foredrag og årsmøte og valg av styre (som forble uendret med unntak av to nye varamedlemmer), serverte Gastronomisk Institutt nydelig kortreist mat fra sjø og land. Heine Totland og Gisle Børge Styve var kveldens konferansiers og lagde god stemning under middagen. Styreleder Ole Olsen viste nye sider ved seg selv. Hvem hadde vel trodd at han var så god på luftgitar?!  Og Ola Hegrestad (bildet) sang en fantastisk solo akkompagnert av Totland og Styve.

 

Sigdal Kjøkken AS ble tildelt bransjens egen Oscar "Det Gylne Sagblad" (se egen sak), som utløste stor jubel i salen.

 

En magisk aften
På lørdag fikk gjengen omvisning på NorDan AS sin balkong og skyvedørsfabrikk i Egersund, og alle deltakerne måtte gjennom Johannes Rasmussens morgentrim. Videre bar turen til Helleren i Jøssingfjord, Titania-gruvene og deretter idylliske Sogndalstrand. De lokale guidene fortalte meget engasjert om bygda hvor alt skal gå sakte. Den sjarmerende lille plassen viste seg fra sin beste side og badet i sol.

 

I Sogndalstrand fikk trefolket oppleve det de beskriver som en forrykende, utendørskonsert med Vamp. Ekstra stas var det å høre Eivor Palsdottir, og ikke minst Jan Ingvar Toft som ikke har spilt med bandet på mange år.  Gjengen var enig om at utendørsamfiet i Sogndalsstrand, helt nede i havgapet må være blant Norges vakreste scener! En magisk opplevelse!

 

 

 

Kvelden ble avsluttet i byteltet i Egersund med mer gourmetmat, denne gang tilberedt av Junior-Kokkelandslaget. Busserull holdt stemningen oppe, til sent på kveld og 187 trevarefolk danset jenka!

Sprek gjeng på tur
Søndag morgen var det en sprek gjeng som tok turen til Preikestolen. Da hadde dessverre solen tatt pause i Rogaland, men selv om turen var våt og tåkete, så reise de hjem med mange gode opplevelser og minner for livet.

 

(flere bilder på fb.com/trevare)

 

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no. Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til organisasjonsnummer 954 980 286.