Søk

Fornøyde med rekordoppslutning

Vi er svært fornøyde med over 200 påmeldte til Trevaredagene, og lover å stå på for å lage en supert arrangement!

Trevaredagene 2013 går av stabelen på Gardermoen onsdag til torsdag denne uka. Kari Wilsgård er svært fornøyd med påmeldingen til arrangementet. Over 200 personer er påmeldt, og nå har ikke hotellet flere ledige rom igjen, forteller hun. Med en medlemsmasse på 355 bedrifter, så synes vi dette er veldig bra. Vi blir flere personer nå enn vi har vært i alle fall de 7 siste årene. Lenger tilbake har vi ikke helt oversikt.  Det har vært viktig for oss å holde det på et sted med sentral beliggenhet, slik at det er enkelt for folk å komme seg hit. Dessuten bør det være litt god mat og drikke i hyggelige omgivelser. For mange folk i bransjen er dette en sentral møteplass hvor man treffes igjen år etter år. For andre blir det et første møte med trevarebransjen.

 Vi føler at vi har truffet godt med programmet i år, og er svært fornøyde med årets foredragsholdere. Dag Otto Lauritzen kommer og forteller om opp og nedturer. Christine Hærra, en av Norges fremste interiørbloggere tar med oss med på en reise inn i fremtiden. Sinnasnekker'n har forhåpentligvis byttet ut badebuksa med snekkerbeltet og skal riste litt i trevaresnekkerene og utfordre litt rundt det viktige temaet rekruttering. I tillegg har vi med oss bl.a. Trond Hamran og Ole Vidar Skaathun fra egen bransje som skal dele litt om sine gode erfaringer. Vi gleder oss til å høre om opplevelsesøkonomi og gode eierskifter.

Det er mye som skal på plass før vi er i gang på Gardermoen på onsdag. Men vi gleder oss til å komme i gang, sier en svært optimistisk Wilsgård!

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no