Søk

Gilje Tre AS inviterer kunder til å skreddersy vinduer

Kundene vil gjerne ha spesialtilpassede vinduer og et raskt pristilbud. – Nå kan de få det på en enkel måte, demonstrerer Kenneth Gilje.

På byggemessa er den nettbaserte bestillingsløsningen GiljeVarden en av nyhetene hos vindus- og dørprodusenten Gilje Tre fra sør i Rogaland.

Tredimensjonal prøve

Kunden og byggmesteren kan selv prøve seg fram til vindusform i de størrelsene som kunden ønsker, fargelegge vinduene og utstyre dem med ulike varianter av overflater, for eksempel kombinasjon tre og aluminium.

Utgangspunktet er produsentens sortiment som kan spesialtilpasses i programmet.
Før endelig valg er gjort, kan eventuelle åpningsvinduer prøves og faktisk åpnes og lukkes.

Priset med én gang

Og mens byggmesteren og kunden prøver de forskjellige kvalitetene, følger kalkulatoren med. Hva vinduet kommer til å koste ferdig levert, går klart fram i et eget felt ved den tredimensjonale skissen.
I demonstrasjonen vi fikk, varierte prisen på det spisse vinduet med noen tusenlapper avhengig av størrelse, overflater og fastkarm eller åpningsvindu.

Siste versjon nettbutikk

– Dette er nettbutikk versjon 2, og den vil egne seg godt for byggmestre som skal bytte vinduer for kunder, reklamerer Kenneth Gilje.
Han understreker at det ikke er meningen at privatkunder selv og på egen hånd skal bruke dette til å forme vinduer og lage bestillinger.

Han mener programmet må være lett å ta i bruk siden han, selv uten særlig forkunnskap, så problemløst kan demonstrere det.

18. oktober 2013, 09:29

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no. Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til organisasjonsnummer 954 980 286.