Søk

MagnorVinduet tar i bruk BIM

BIM brer om seg, og blir stadig mer brukt til å illustrere og planlegge både bygninger og infrastruktur

MagnorVinduet skriver i en pressemelding at nå begynner også bygge- og innredningsindustriens produkter å bli tilgjengelige som digitale illustrasjoner (BIM-objekter) i samme programvare som arkitektenes tegneprogrammer,

MagnorVinduet har lenge vært i forkant av den digitale utviklingen. Derfor tilbyr de nå alle sine vinduer som parametriske, ”intelligente” BIM-objekter til arkitekter, interiørarkitekter og andre som har behov for det. I første rekke leveres objektene i AchiCAD. En programvare med enestående teknologi som gjør at objektene er mer parametriske, har flere innstillingsvalg og har et mye enklere brukergrensesnitt enn konkurrerende programvare.

MagnorVinduet har eget direkte logg-in skjema for BIM på sin hjemmeside. Når det fyllles ut og oversendes vil bruker umiddelbart bli tildelt en personlig logg-in kode som gir fri adgang til alle MagnorVinduets BIM-objekter.

”BIM vil gjøre hverdagen enklere og bedre for alle i byggtekniske fag – derfor har vi lagt store ressurser ned i prosjektet”sier MagnorVinduets produktutviklingssjef Leif Gunnar Borgen.


(Illustrasjon Magnor Vinduet)

Les mer om BIM og BIMobjekter her

MagnorVinduet fikk tidligere i år full EPD (Environment Product Declaration) dokumentasjon tilpasset BREEAM-NOR. Tilfredsstillende miljødokumentasjon bidrar til poeng i BREEAM-NOR. Det kan f.eks. være EPD - en miljøvurdering som kan gjøres av SINTEF.

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no