Søk

Melby Snekkerverksted AS er tildelt Næringsprisen for Eide 2014

Dette skjer i et år med mange andre store milepæler for trappebedriften

2014 har vært et begivenhetsrikts år for Melby Snekkerverksted AS. Først tok de i bruk et nybyg på 830 kvm. Så ble det klart at bedriften vant 1. premien i det tyske trappeforbundet, og deretter ble de nominert til "bransjens Oscar", Det Gylne Sagblad.
Bedriften er også godkjent som Møre og Romsdals eneste lærebedrift for CNC-maskiner i treverk.
Foto: privat

- Med denne prisen ønsker vi å få oppmerksomhet om bedrifter som utmerker seg i Eide, sier daglig leder Marit Eide i Eide Næringslivsforum. Det er med stor respekt prisen deles ut til en bedrift som har maktet å være i bransjen i 63 år, og som evner å modernisere seg og være nyskapende innenfor trapper, sier Marit Eide.

Stadig i utvikling
Melby Snekkerverksted AS som har 18 ansatte har de siste årene stadig fornyet seg. I påbygget troner det robotstyrte lakkanlegget - i et lukket system som gir både større kapasitet og bedre forhold for de ansatte. Ingen må lenger håntere lakkvåte deler. 
Nytt flisfyringsanlegg sto også klart i 2014. Dette er enda mer energiøkonimisk enn det gamle og utslippene til det fri har også blitt redusert.

Trappepris i Tyskland
Melby har over flere år solgt trapper i Tyskland, og har en ansatt stasjonert i Hamburg. I 2014 kåret det tyske trappforbundet trappa Spill som vinner i kategorien Ekstravagant. Denne slitesterke trappen er laget av formpresset trefinèr og har glassvegger til rekkverk. Trappa markedsføres nå i Tyskland.

Norsk Trevare slutter seg til gratulantene med vel fortjent pris.

Melbys vinnertrapp Spill.

RMH

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no. Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til organisasjonsnummer 954 980 286.