Søk

Norsk Trevare på Utdanningsdagan i Trondheim neste uke

Norsk Trevare og Trøndelag Trevareforening fronter bransjen og oppfordrer såvel ansatte, opplæringskontor og alle som lurer på hva de skal bli, til å ta turen innom.

TRONDHEIM SPEKTRUM 28.-30. OKTOBER 

Norsk Trevare og Trøndelag Trevareforening vil sammen med flere av bedriftene i Trøndelag, sørge for at ungdommer og resten av 20.000 besøkende som forventes å ta turen til Yrkes NM og Utdanningsdagan i Trondheim Spektrum i Trondheim neste uke, får se hvordan det er å være snekker, og hva som er bra med å være snekker. Vi oppfordrer bedrifter,ansatte og opplæringskontor til å komme og besøke oss på Stand D-15!

Mer en 300 ungdommer fra hele landet setter kurs mot Trondheim for å konkurrere i sitt fag og for å vise det fram til resten av Norge. Her skal det konkurreres i alt fra billakkering og muring til helse, kokkelering og frisering. 

Kom til Yrkes-NM - utforsk yrkesfag!

Ifølge Statistisk sentralbyrå vil Norge i 2035 mangle opp mot 90.000 fagarbeidere. Det blir særlig behov innen elektro, industriell produksjon, bygg og anlegg og helse- og oppvekstfag. Når Yrkes-NM og en egen yrkes-messe arrangeres i Trondheim gir det en mulighet for mange til å orientere seg om fagene. Hele Norge er representert i dette viktige norgesmesterskapet. De beste i de ulike fagene har mulighet til å komme inn på Yrkeslandslaget og være med i VM som arrangeres i Brasil høsten 2015.

Møt mesterens mester
NM har over 300 deltakere. Mesterskapet gjennomføres i Trondheim Spektrum som et mini-OL med åpningsseremoni, konkurranser og avslutningsseremoni. Det er gratis adgang kl. 9-18, her ventes omkring 20.000 besøkende. Det tilbys også flere gratis seminarer. Bl.a. kan ungdom og foreldre møte "Mesterens mester", Marco Elsafadi, som på sin måte vil inspirere til riktige karrierevalg

 

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no. Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til organisasjonsnummer 954 980 286.