Søk

Byggevarer på nett: Stille før stormen? Velkommen til frokostseminar 28. oktober

Fra 28.10.2015 kl. 09:00, til 28.10.2015 kl. 11:00

Sted: Næringslivets Hus, Oslo, Middelthunsgate 27

Byggevarer via nett – et gryende "kanalanarki"?


Elektronisk handel med byggevarer i Norge utgjør i dag kun 1-2 % av totalomsetningen til byggevarehandelen. Selv om byggevarekjedenes forventninger om vekst skulle slå til, så vil elektronisk handel med byggevarer ikke utgjøre mer enn 9 % av totalomsetningen. Forskjellen fra en heldigitalisert elektrobransje er slående. 

Men bak tallene skjuler det seg store forskjeller i forventninger, strategi og evne til å realisere vekst. Elektronisk handel fremstår som av særlig stor betydning for nye aktører som etablerer seg i Norge. Samtidig er det de som satser på elektronisk handel som også er mer villige til å prøve ut nye verdikjeder og konsepter. Dette gjør aktørene mer spennende enn omsetningen tilsier.


Richard Jacoby-Larsen fra rådgivingsselskapet Cervo har på vegne av Treindustrien, Norsk Trevare og Byggevareindustrien laget en kvalitativ undersøkelse av norske byggevarer på nett. Som en del av frokostmøte om byggevarer på nett gir han innblikk i aktørene og trendene.

Program 28. oktober kl. 09.00-10.45

  • Frokost serveres fra kl 08.30
  • Funn i undersøkelse - Richard Jacoby-Larsen (Cervo) presenterer en analyse av netthandel og aktørenes forventninger.
  • Byggevarehandelen "late bloomer på netthandel" - Johanne Kjuus (Virke)

Paradigmeskifte og kanalene – Eirik Norman Hansen (Creuna) belyser hvordan Internett fundamentalt har endret hvordan mennesker gjør research og kjøper

PÅMELDING TIL FROKOSTMØTET
 

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no