Søk

Medlemsmøte m/bedriftsbesøk på Jevnaker - Østlandske Trevareforening ØTF

Fra 18.09.2013 kl. 12:00, til 18.09.2013 kl. 17:00

Sted: Jevnaker

Tema Automatisering og overflatebehandling.

Østlandske Trevareforening inviterer til medlemsmøte med besøk hos
Jevnaker Trapp og Tre AS og Bjertnæs Sag AS
 
onsdag 18. september kl. 1200 – ca. kl. 1700
 
Vi starter på Jevnaker Trapp og Tre AS og avslutter med møte og middag på Hadeland Glassverk.
 
Temaet denne gangen er "Automatisering og overflatebehandling" og vi har fått med noen av våre leverandører/sponsorer til å fortelle litt om mulighetene her.
* A. Falkenberg Eftf. AS v/Tom-Egil Hvam
* Sherwin-Williams Norway AS v/ Steinar Nilsen og Rolf Wiggo Sandnes.
 
Jevnaker Trapp og Tre Dette er en familiebedrift som ble etablert i 1988 og de produserer trapper og kjøkkeninnredninger. De produserer også garderober, baderomsinnredninger, bibliotek med mer.
Jevnaker Trapp og Tre er en håndverksbedrift og alle produkter lages etter mål tatt på byggeplassen og er skreddersydd etter kundens ønske. De tar også oppdrag med rehabilitering av gamle hus og leiligheter i tett samarbeid med interiørarkitekter.
 
 
 
Bjertnæs Sag AS
 
Bjertnæs Sag har i over 50 år levert trevirke til store deler av landet. Fra å være et typisk kombinasjonsbruk med både "sag og høvleri", har virksomheten siden 1987 i sin helhet omfattet produksjon av høvellast, med gradvis spesialisering på innvendige paneler.
Nytt overflatebehandlingsanlegg ble startet opp i 2004, og representerer et nytt og viktig virksomhetsområde for bedriften. Bjertnæs Sag framstår i dag som en komplett panelprodusent, og er en av landets ledende aktører i markedet for interiørpaneler.
 
Påmelding:
På grunn av maten ber vi om en tilbakemelding innen 10/9. Ta gjerne med flere fra
bedriften. Klikk for å laste ned info med påmeldingsskjema.

 

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no