Søk

Østlandske Trevareforening - medlemsmøte 24. oktober hos Hoff Snekkerverksted og Yrkes-NM på Hellerudsletta

Fra 24.10.2018 kl. 11:00, til 24.10.2018 kl. 13:00

der Norske Trevarer har egen stand

Medlemsmøte med besøk hos
Hoff Snekkerverksted AS og på Yrkes NM

Dato: 24. oktober

Sted: Lillestrøm og Hellerudsletta.

Kl. 1100          Besøk hos Hoff Snekkerverksted AS,
                        Lillestrøm. Her serveres det en lett lunsj.
Kl. 1300          Besøk på Yrkes NM på Hellerudsletta,
                        hvor Norske Trevarer har egen stand.

Hoff Snekkerverksted AS ble opprettet i 1996.De er en moderne bedrift som produserer faste innredninger til bl.a. kontorlokaler, fellesarealer, kjøkken, barnehager, skoler, sykehus, restauranter og butikker.

Yrkes-NM arrangeres på X Meeting Point Norway på Hellerudsletta og i år i samarbeid med Utdanningsetaten i Oslo kommune og Akershus fylkeskommune. De to hallene fylles opp med yrkeskonkurranser, yrkes- og utdanningsmesse, demonstrasjoner og mye nyttig informasjon til spesielt utdanningssøkende ungdom. YoU-messen og Utdanningstorget, som årlig arrangeres av henholdsvis Oslo kommune og Akershus fylkeskommune, inngår i Yrkes-NM + Utdanningstorg 2018.

Målgruppene for arrangementet er først og fremst elever i 9. og 10. trinn i ungdomskolen og elever i Vg1 og Vg2 i videregående opplæring. Foreldre/foresatte, lærere, rådgivere, bedriftsrepresentanter, opplæringskontorer, organisasjoner, politikere og andre ønskes også hjertelig velkommen!


I prosjekt "Norske Trevarer 2022" er det 8 ulike satsningsområder. Det ene er Rekruttering og opplæring. Her er det dannet en "Ungdomsgruppe", som skal hjelpe lokalforeningene / opplæringskontorer på yrkesmesser med å synliggjøre faget vårt. Gruppen har nylig gjennomgått et kommunikasjonskurs og er klare for innsats ute i distriktene.

Ungdomsgruppen består av :
Milda Palmgren, Interiørverkstedet AS
Josefine Pedersen, H-Vinduet Fjerdingstad AS
Lise Pedersen, Haugstad Trevarefabrikk AS
Svein Bjarte Lindeli, NorDan AS
Daniel Rosaasen, Scanflex AS  
Vebjørn Bjerke, Snekkermester Per Bjerke AS

Mer informasjon sendes ut senere

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no. Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til organisasjonsnummer 954 980 286.