Søk

Om den digitale prosessen - hvordan den er i praksis.

Fra 27.09.2017 kl. 09:00, til 27.09.2017 kl. 16:30

Sted: Thon Hotel Oslo Airport, Gardermoen, Balder allè

Medlemsmøte for alle medlemsbedrifter 27. september på Gardermoen.

Om den digitale prosessen - hvordan den er i praksis.

Medlemsmøte for alle medlemsbedrifter. 

Du har sikkert fått med deg BNLs digitale veikart som selvfølgelig er veldig viktig for oss alle som er med i dette felleskapet.

For å få til en samkjørt fremtid, må det etableres en digital plattform som alle i byggenæringen skal kunne bruke.

BNL signerte en avtale med CoBuilder og NOBB om frikjøp av innhold av digital ordbok, for å kunne etablere en felles plattform som byggebransjen skal benytte seg av i fremtiden.

Les mer om dette her http://www.bygg.no/article/1319142

En felles dataordbok for varer og produkter er helt nødvendig verktøy for oss som er leverandører til byggenæringen, og nå er denne klar!

Vi i Norsk Trevare har bidratt aktivt i denne prosessen og selvfølgelig ivaretatt våre medlemmers interesser på beste måte.

Vi inviterer derfor til et viktig heldagsmøte 27. september på Gardermoen, hvor Building Smart Norge, CoBuilder og BNL vil forklare oss hva dette vil bety for bransjen og din bedrift. Les mer om Building Smart Norge her: https://buildingsmart.no/

I denne konferansen vil dere bli oppdatert og få førstehånds informasjon om hva digitalisering vil bety for din bedrift i praksis og hvordan legge løpet videre for å kunne utnytte mulighetene digitalisering gir.

Meld deg på nå, vi ses på Gardemoen! 

 Last ned dagsprogrammet her

Pris for heldagsseminar med lunsj og servering i pauser kr. 1000,-.

Meld deg på her

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no. Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til organisasjonsnummer 954 980 286.