Søk

Henriksen Snekkeri AS

Omsetning 2013: 15,5 mill kroner

12 årsverk

Holder til: Aust Agder

Produserer: Spesialinnredning

 

Henriksen Snekkeri produserer og leverer skreddersydde innredninger og interiørelementer til alle typer prosjekter og i alle typer materialer. De satser på kvalitet og håndverk, og ikke bare står de for produktutvikling, men de tilbyr sågar i bistå andre bedrifter med produktutvikling.

Henriksen Snekkeri AS gjorde en stor snuoperasjon i 2011. Ved å få inn ny ledelse i bedriften, gjorde at de økte omsetningen fra 6,6 til 15,4 mill i i løpet av 3 år. De har et solid driftsresultat i 2013. Ved å omprofilere seg har de utmerket seg som årets sørlandsbedrift i 2013. Med frisk logo, nye hjemmesider og høy aktivitet på sosiale medier, er de en bedrift som blir lagt merke til.

Ved å få inn industridesignere, har Henriksen et stort fokus på produktutvikling og design, og bistår arkitektene ved å komme med utvikle nye, lekre og funksjonelle løsninger. Henriksen satser aktivt på ungdommer og lærlinger og har nær kontakt med skoler i nærmiljøet for å sikre rekruttering til bransjen. 

Stem på denne kandidaten

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no