Søk

Hestnæs Trappefabrikk AS

Omsetning 2013: 20,2 mill kroner

17 årsverk

Holder til: Hedmark

Produserer: Trapper

 

Hestnæs Trappefabrikk AS produserer og restaurerer klassiske og moderne trapper. De produserer spesialtrapper og tilbyr i tillegg egen serieproduksjon
Bedriften har en stabil arbeidsstokk. Det legges stor vekt på kvalitet i alle ledd i produksjonen, noe kundene gi veldig gode tilbakemeldinger på.

Hestnæs Trappefabrikk AS har alltid vært et godt forbilde når det kommer til lønnsomhet. De har hatt en jevn økonomisk vekst, og har alltid hatt levert gode resultater, langt over bransjens gjennomsnitt. I 2013 hadde de en driftsmargin på 15,1 %, mot gjennomsnittet i bransjen som lå på 2,9%.


Hestnæs Trappefabrikk AS var den første trevarebedriften i Hedmark som mottatt miljøsertifikat, og oppfyller en rekke bransjekrav for miljøvennlig drift og et godt arbeidsmiljø som internkontrollsystem, arbeidsmiljø, energi, materialbruk, avfall, utslipp (forurensning) og transport.

Stem på denne kandidaten

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no