Søk

Offentlige anskaffelser

Et åpent offentlig marked skal sikre effektive anskaffelsesprosesser og konkurranse. Dermed kan det offentlige få mer igjen for pengene samtidig som konkurransekraften og rammevilkårene styrkes for næringslivet. Dette vil skape levedyktige småbedrifter og nyetableringer.

Doffin er den nasjonale portalen for offentlige anskaffelser i Norge. Denne nettsiden er satt opp for å hjelpe norske oppdragsgivere med å lage og legge ut kunngjøringer i samsvar med det norske regelverket. her finner du altså oversikt over de anbudene som kan være interessante å konkurrere om. 

Lurer du på hvordan du bør gå frem for å vinne anbudet? Synes du det er vanskelig å orientere deg i regelverket? NHO har et eget team som har spesialisert seg på offentlige anskaffelser. Teamet skal bidra til å opprettholde, styrke og synliggjøre den samlede kompetanse i NHO-fellesskapet om regelverket for offentlige anskaffelser. Mer om hva de kan bistå med, kan du lese her

regelhjelp.no finner du en grei oversikt over hvrodan du skal forholde deg til lovverket rundt offentlige anskaffelser. Der finner du også andre regler som er relevante i forhold til din bedrift og bransje.

NHO-fellesskapets "hot line" for offentlige anskaffelser. Les mer her

Forbered din bedrift til å selge til offentlig sektor. Les mer her

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no. Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til organisasjonsnummer 954 980 286.