Søk

Ny medlemsavtale: Miniatyrskilt til spesialmøbler

Nå gjør vi det enklere å merke produktene du selger.

Vi vet at mange trevareprodusenter kan bli bedre til å merke produktene sine. På en enkel og god måte kan et lite skilt bidra til å synliggjøre og markedsføre produktene og bedriften for svært mange mennesker. Og forbrukere som investerer i gode kvalitetsprodukter, ønsker også å vise frem merket på en vare de er stolt av. Bare se på Gucci og Louis Vuitton!. Det er ikke så veldig annerledes med norske trevarer!

Skiltene blir produsert i Bergen, og det er en glede å kunne tilby ny medlemsavtale med Lator Skiltfabrikk som produserer disse skiltene.  Du kan nå få produsert skilt med din egen logo og webadresse.  Skiltprøvene på bildet er er 3x3 cm, samt 5x5 cm. Du kan også få laget avlange skilter, til avlang logo, med mål 7 x 3 cm. 

 

Leveringstid på opptil 200 stk: 2 uker
Leveringstid på større kvantum: 8 uker. 

Logo kan sendes i høyoppløst JPG (Min 500 kb), EPS eller AI format, direkte til Lator Skiltfabrikk. 

Vår kontaktperson er Asbjørn Sandal, tel 970 67 868. Spørsmål og bestilling  kan rettes til han. Oppgi at du er medlem i Norske Trevarer for å få medlemspris.

 Vi har gleden av å tilby følgende priser: 

Vær oppmerksom på at dersom du bestiller skilt med hull i, t må gjøres plass til disse i forhold til logoen.

Bookmark and Share
Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no. Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til organisasjonsnummer 954 980 286.