Søk

Vindu

Vinduet blir ofte beskrevet som husets øyne. Et godt vindu bør se bra ut, være enkelt å komme til og åpne og ikke minst  bør det isolere godt. Du kan få et norsk vindu i alle fasonger og farger. Skal du ha et enkelt vindu som passer i et funkispreget hus? Eller ønsker du vindu til ei tradisjonell fjellhytte med omramming, sprosser og pynteklosser som hører til der? I dag får du også vindu i alle U grader. De senere årene har vært forsket mye på å lage vinduer som isolerer godt og som passer til fremtidens krav om passivhus og aktivhus standard. 

Norge har lange tradisjoner for vindusproduksjon, og her til lands er det mest vanlig å bruke tre i omrammingen. De senere årene har også aluminium blitt svært populært, ikke minst på grunn av materialets bestandighet. Norske vindusprodusenter kjennetegnes av en svært høy sevicegrad og stor fleksibilitet. Vindusproduksjonen har i løpet av de siste årene begynt på en stor omstilling der maskiner og roboter har inntatt store deler av produksjonen. Det er derfor behov for mer teknologisk kompetanse innen vindusindustrien. 

 

For å finne et vindu som passer hos deg, kan du søke blant de norske vindusprodusentene her

Bookmark and Share

Vindu

Postboks 7188 Majorstuen, 0307 Oslo | Besøk: NHO Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Tlf: 23 08 80 00 |  post@norsktrevare.no